8 Nisan 2019 Pazartesi

Internet Download Manager 6.32 Build-9 Full indir

  Hiç yorum yok

Internet Download Manager 6.32 Build-9


internet download manager'in son sürümünü idm 6.32 build 9 

idm 6.32 build 9


sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar fazla uzun uzun detaylı yazmak istemiyorum çünkü diğer paylaşımlarımda okadar uzun ve ince detaylı yazmama rağmen yazılanları kimsenin okumadığını hatta yazmış olduğum rar şifresini bile okumayıp yorumlarda rar şifresi sorduklarınıda görmüş olduk. 




idm 6.32 build 9Neyse gelelim konumuza son sürüm olan idm6.32 Build-9'u sizlere sunmuş bulunmaktayım indirdiğiniz sol kısımda resimde gördüğünüz B harfindeki exe uzantılı dosyayı tıklayıp çalıştırın şifre isteyecektir sizden şifre blogdanindir yazıp devam edin. Bu arada görmüş olduğunuz dosyadan farklı bir dosya inerse açmayın çalıştırmayın reklam yada vs başka bişey indirmişsinizdir! indirdiğiniz dosyanın bu resimdeki olduğundan emin olun. 




şifreyi girdikten sonra yükle deyin yükle dedikten sonra karşınıza bir klasör açılacak orada gördüğünüz yoldan ilerleyin idm kayıt sıfırlama klasörünü eğerki bir sahte serial hatası yada farklı bir hata ile karşılaşırsanız kullanabilirsiniz kayıtları sıfırladığınız zaman ilk kurmuş olduğunuz gibi olur tamamen sıfırlanır idm yeniden Crack yaparsınız kullanmaya devam edersiniz isterseniz güncellemeleride kapatabilirsiniz sisteminize uygun olan 64 bit veya 32 bit olan dosyayı çalıştırıp onuda halletmiş olursunuz.

                                                        GÜNCEL 10.04.2019

İndirmek için Tıklayın






alternatif indirme linki


BURADAN İNDİREREK BİZE DESTEK OLABİLİRİSİNİZ






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri