20 Haziran 2014 Cuma

Tekil - Çoğul Hit Nedir ?

  Hiç yorum yok
Tekil - Çoğul Hit nedir


Tekil- Çoğul Hit Nedir?

İlk olarak yazıma şöyle başlamak istiyorum arkadaşlar hepimizin bir İNTERNET PROTOKOL (İP) adresimiz mevcut ve bu adres her siteye girdiğimizde saklanır ki saklanmasaydı; çok basit bi mantıkla sitenizin reklamına hiç durmadan tıklayarak zengin olabilirdsiniz ki böyle birçok nedenden dolayı gizli bir şekilde saklanır. Bu açıklamayı göz önünde bulundurarak şu verilere ulaşabiliriz;

Tekil Hit Nedir ?


Sitenize her giren kullanıcının IP'si bir kez kaydedilir ve o tekil hit sayılır o gün istediği kadar sitenizde dolansın o kişinin sitenize kazandırdığı tekil hit 1'dir. Böyle basit bir mantıkla tekil hiti anlayabiliriz.

Çoğul Hit Nedir ?


Sitenize girip de IP'si kaydedilen kullanıcı aynı IP üzerinden paylaşımlarınız üzerinden gezinti yapıyorsa sitenizde tıkladığınız her bir yazı için çoğul hiti arttırır yani çoğul hit her zaman tekil hitten daha fazla olmaktadır.

Bir örnekle Anlayalım;


Aynı şirkette bulunan aynı IP'deki 69 kişi sizin sitenize tıklama yapsın o tıklamalar 69 çoğul ve 1 tekil hit olarak kayda geçer.


Basit Bir Teknikle Çoğul Hitinizi Arttırın..!


Çoğul hiti arttırmak amaçlı olarak sitelerde galeri sistemi uygulanır bu sistem bir çok paylaşıma birden ulaştığı için çoğul hiti çok fazla arttırmaktadır

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri